XXIII Trobada de Corals d’educació secundària 2017

XXIII Trobada de Corals d’educació secundària 2017

IMG_0239El cant torna a omplir les sales de concerts

Una temporada més els alumnes de primer d’ESO de l’institut han tornar a triomfar interpretant diverses obres de repertori coral en la Trobada de cant coral de secundària. Enguany s’ha volgut fer un homenatge als refugiats i als nouvinguts incorporant la peça Terra d’acollida (una versió de la cèlebre obra de Pompas i Circumstàncies d’Edward Elgar) i als discapacitats amb l’obra Jo sóc com tu dels Catarres.

Destacada ha estat la intervenció dels nostres alumnes en la cançó Heal the world De Michael Jackson en la que reivindica guarir el món de totes les injustícies socials. En aquest cas alguns alumnes han realitzat la percussió corporal.

video percussió Heal the world

La resta de repertori comú és el tradicional Himne de Catalunya: Els segadors i l’obra de Constantí Sotelo (fundador d’aquestes trobades): El cant de la trobada.

                        IMG_0140        IMG_0246

Els alumnes han preparat aquest concert en un temps récord de dues setmanes i han defensat molt valentment tot el repertori esmentat. La sessió que ha tingut lloc a la Sala Barts de Barcelona ha estat retransmesa en directe (on streaming).

Podeu veure més informació al bloc de música

Share this post