Erasmus+

Durant el període 2019-2022, participem en un projecte europeu Erasmus+ Acció K229  amb sis instituts europeus que rep el títol de Kleines Kino große Wirkung. La llengua vehicular del projecte és l’alemany i pretén ser un intercanvi d’experiències sobre patrimoni immaterial dels 5 països participants: Alemanya, Àustria, Espanya, Hongria i Itàlia. Trobareu més informació sobre el projecte a la pàgina webAquí podeu mirar el PADLET, elaborat per alumnat i professorat com a agraïment per l’estada a Barcelona. 

Aquí teniu una foto del nostre alumnat que participa en aquest Erasmus +:

Erasmus_alemany

L’alumna Anna Martínez de 4t ESO està gaudint d’una llarga mobilitat a Àustria aquest primer trimestre del curs 2021-2022. Podeu seguir-la al seu blog.

D’altra banda, durant el període 2021-2023, participem en un projecte Erasmus+ Acció KA201 (Asociaciones Estratégicas en el ámbito de educación escolar) que rep el títol de Sustainable Development i pretén ser un intercanvi d’experiències sobre propostes sostenibles en diferents àmbits  realitzades en els cinc països participants: Lituània, Espanya, Hongria, Grècia i Bèlgica.

Aquí podeu veure el vídeo resum de la mobilitat a Eupen (Bèlgica) l’octubre de 2021: