Volem un institut Residu0!

Volem un institut Residu0!

Volem un institut Residu0!

La setmana passada el nostre institut va participar a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. La comissió de sostenibilitat va preparar dues accions que encara estan en marxa i en les quals encara podeu participar.

D’una banda, dins la comunitat educativa del nostre centre s’està duent a terme una campanya per reduir els residus que generem amb els esmorzars. El tret de sortida de la campanya fou una acció per visibilitzar la quantitat de residus que generem amb els esmorzars: el divendres 20 de novembre es van abocar, en forma de pila al mig del pati, els residus generats durant una setmana. Aquesta acció s’ha repetit també al cap d’una setmana per reforçar el missatge.

Després d’aquestes accions de conscienciació, la comissió ha proposat un repte: reduïm la pila a la meitat? Per aconseguir-ho s’ha fet difusió via mail a tot l’alumnat, professorat i famílies i també s’està duent a terme una campanya via Instagram amb reptes i un concurs.

Entreu a @sostenibilitat_4c

                                                    Participeu al concurs i guanyeu un Boc’n’Roll!

(Amb el patrocini de @rolleat_)

 

D’altra banda, el proper dijous dia 3 de desembre es portarà a terme una acció de neteja de les platges del Bogatell i la Mar Bella. En aquesta acció hi participarà alumnat de les comissions de sostenibilitat del nostre institut i de l’Institut Maria Espinalt.

Ajudeu-nos a fer del Quatre Cantons un institut Residu0!!!

Share this post