Un Sant Jordi de tots!

Un Sant Jordi de tots!

El 4cantons hem celebrat la festivitat de Sant Jordi amb diverses activitats durant el matí que han culminat en el lliurament de premis dels concursos organitzats per l’ocasió.

 

Aquest any hi havia convocat concurs des de totes les matèries lingüístiques que imparteix el centre. També s’han lliurat els premis de la segona edició de fotografia matemàtica i de diverses activitats d’aquesta matèria.

 

L’acte, conduit per la Medine K. el Martí P. i la Paula R., s’ha alternat amb actuacions de dansa i cant coral dels grups de 2n i 3r d’ESO respectivament. Abans de l’acte de lliurament de premis i les actuacions musicals, l’alumnat de 3r ha posat a la venda diversos articles, des d’entrepans per a l’esmorzar, passant per la lectura de poemes dedicats,  a imants de nevera i penjadors, per iniciar la recollida de diners pro-viatge de 4t d’ESO.

Per la tarda els de primer han presentat a les seves famílies el resultat del projecte “Muntem una exposició” realitzat en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i la resta d’alumnat s’ha organitzat en diferents tallers com el de dibuix de dracs, serigrafia i estampació, manualitats en hama …

Una jornada excel·lent. Moltes gràcies a tothom!

Share this post