TGPE Llums de Nadal

TGPE Llums de Nadal

Alumnat participant en el TGPE

Entre el 14 i el 24 d’abril, 20 alumnes de 2n, 3r i 4t estan participant en un taller dirigit per la Fundació Enric Miralles que té com objectiu reflexionar sobre la il·luminació nadalenca i dissenyar propostes innovadores per la llum de Nadal de La Rambla utilitzant materials i tècniques tradicionals de forma innovadora i creativa.

 

Procés de discussió

 

El taller es realitza sota la supervisió dels tutors de la Fundació i de l’estudi d’arquitectura EMBT Miralles Tagliabue arquitectes.

 

Procés de creació

 

Aquest encàrrec, realitzat per l’Associació d’Amics de la Rambla a la Fundació Enric Miralles, i que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’AFA del centre, pretén que els projectes del nostre alumnat serveixin de base pel futur i final disseny de les llums.

 

 

Tot un repte creatiu que permetrà als nois i noies participants conèixer de prop  tècniques diferents (collages, fotomuntatges, models i dibuixos ) i arribar a propostes seguint un procés creatiu basat en el treball en equip.

 

Procés de creació

 

El taller culminarà el proper 24 d’abril on els alumnes mostraran els seus prototips davant d’un jurat format per responsables de la Fundació Miralles, de l’Associació d’Amics de la Rambla, famílies i professorat.

 

El treballs globalitzats de proposta externa, del qual aquest taller n’és un mostra, pretenen obrir finestres en la ment de l’alumnat tot mostrant la realitat artística, tecnològica, de servei a les persones, de recerca científica o creació literària …, de la ma dels professionals en el marc de situacions d’aprenentatge que generen reptes i problemes i que són tasques autèntiques, situacions reals del món acadèmic-professional.

Share this post