Seguim enviant missatges d’ànim a la Residència de Fort Pienc!

Seguim enviant missatges d’ànim a la Residència de Fort Pienc!

Aquesta setmana hem tornat a dur missatges d’ànim a un grup d’ancians i ancianes de la Residència de Fort Pienc. Aquests missatges han estat elaborats per alumnes voluntaris de 1r i 2n d’ESO que han posat molta il·lusió i entusiasme en continuar amb aquesta proposta de servei. Cada alumne ha seguit mantenint correspondència amb la persona gran a qui ja havia escrit unes setmanes enrere.

Els nois i noies han fet unes produccions fantàstiques: cartes, collages, bossetes cosides per elles mateixes, petites manualitats, dibuixos, pintures, capsetes decorades, … I alguns han pensat també en objectes que els podien ser útils com petites ràdios o sabons. Tot amb un únic objectiu: poder aportar una mica d’alegria i contacte amb l’exterior a aquestes persones grans que, des de fa més de dos mesos, viuen completament confinades a les habitacions d’aquesta residència, una de les que més ha patit les conseqüències de la pandèmia de la COVI19 i del nostre sistema d’atenció a les persones grans.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la Comunitat de St Egidi que  ja fa més de 10 anys que es preocupa per aquestes persones i els hi proporciona suport i amistat.

Podeu veure tots els regals que hem fet arribar a aquestes persones en les fotos que teniu a continuació.

Esperem ben aviat poder-nos aplegar tots junts i fer una gran festa!

Share this post