Sant Jordi, tota una festa!

Sant Jordi, tota una festa!

Les celebracions al voltant de la festivitat de Sant Jordi han anat molt i molt bé. Tant dimarts, en l’àmbit de l’institut, com dimecres, amb l’assistència de les famílies, s’ha viscut un ambient de participació i entusiame per part de tothom.

Dimarts 23 vàrem disfrutar amb el campionat de trivial a 2n  o la representació de l’obra teatral en llengua anglesa a 1r, així com en l’activitat “Presenta el teu llibre”

Dimecres va a haver una gran afluència de públic per gaudir del tast de pastissos o participar en els tallers portats a terme per l’alumnat, on molts ja van assistir amb la samarreta de l’institut, que es va posar a la venda aquella mateixa tarda al pati.

 

Seguidament es van lliurar els premis del concurs literari, dibuix, creació musical i fotografia matemàtica. Tot amenitzat pel cant coral de l’alumnat de 1r i les danses medievals de 2n.

Mentre esperem el reportatge fotogràfic, podeu donar una ullada a la revista Kepassalinsti que us informarà de la jornada!!

I aprofitem per agrair la participació i implicació de tothom, l’entusiasme a l’hora de viure les propostes i les ganes de fer créixer l’institut conjuntament!!

 

Share this post