Sant Jordi 2017

Sant Jordi 2017

El passat divendres 21 vam celebrar la Diada de Sant Jordi al Quatre Cantons. La jornada es va iniciar amb tallers destinats a elaborar roses  i posteriorment es va passar a la creació per grups de dracs, alguns fets de plats i inspiració xinesa i altres articulats de cartró. Les creacions finals, tant de les roses com els dracs, es van exposar a passadissos i aules. Paral·lelament als tallers, l’alumnat de 4t tenia l’encàrrec de transmetre missatges anònims d’amor i amistat acompanyats de roses de gominola.
Després del pati, va començar l’acte de lliurament dels premis de Sant Jordi, presentats per la Paula i el Pablo, alumnes de 3r. L’Anna al piano, en Saul a la guitarra i l’Óscar a la batuta van dirigir l’alumnat de 1r en tres peces corals. A continuació, es va fer el lliurament de premis de matemàtica, llengües, música i el de disseny en 3D millor trofeu de Sant Jordi.
La gala va finalitzar amb l’adaptació musical de poemes a càrrec dels violins, guitarra, flauta i piano de la Sara, el Lucas, el Roger, el Pau i la Mireia. I una sorpresa final, els raps improvisats del Pablo, presentador de l’acte, acompanyat a piano i bateria per Saul i Leo. Un final creatiu a un acte emocionant.

Share this post