Portes Obertes ESO 2024

PORTES OBERTES ESO 2024

Benvolgudes famílies,

Atès el gran nombre de famílies previst, el nostre centre durà a terme dues jornades de portes obertes en funció de l’escola d’origen, amb l’objectiu de proporcionar una atenció més personalitzada.

La primera jornada tindrà lloc el dimarts 27 de febrer de les 17:30h a 19.30h , destinada a les escoles Sant Martí, Llacuna, Antoni Brusi i Eduard Marquina. Per poder assistir a aquest esdeveniment, us preguem omplir el següent formulari.

La segona jornada es durà a terme el dimarts 5 de març de les 17:30h a 19.30h, destinada a les escoles Pere IV, Vila Olímpica, Bogatell, Poblenou i a aquelles escoles no adscrites, així com a les que desitgen incorporar-se per nivells superiors a 1r d’ESO. Per poder assistir-hi, us demanem que ompliu el següent formulari.

Ambdues jornades es dividiran en dues parts. En la primera, l’equip directiu exposarà la línia pedagògica del centre, mentre que la segona consistirà en un recorregut per l’institut en grups de 20-30 persones, guiats per estudiants.

Adjuntem una sèrie de vídeos on s’explica el nostre projecte educatiu, així com l’enllaç a la pàgina web del Consorci amb informació relativa a la preinscripció.

Agraïm la vostra participació i esperem amb interès la vostra presència en aquestes jornades de portes obertes.

Podeu consultar informació referent a les Portes Obertes en el següent enllaç.

Presentació Portes Obertes Centres referents 2024