Participació al “XI Foro de Innovación Educativa” a Madrid

Participació al “XI Foro de Innovación Educativa” a Madrid

El  16 de novembre va tenir lloc a Madrid XI Foro de Innovación Educativa organitzat pel Proyecto EBI. El tema del qual es va tractar va ser Educar es acompañar. La personalización del aprendizaje

Diferents tallers duts a terme per representants de diferents centres de tot l’estat espanyol van oferir diferents perspectives encaminades a la personalització. Aquests van ser precedits per la ponència presentada per la Doctora Anna Engel, professora del màster interuniversitari de psicologia de l’educació i membre de l’equip d’investigació GRINTIE, amb el qual col·labora el nostre centre.

Des del Quatre Cantons es va presentar el projecte de personalització de l’aprenentatge del centre: els Blocs de Recerca i Creació (BRC) presentat pel director de l’institut, l’Oscar Altide. El títol de la ponència presentada “Nuevas estructuras del diseño curricular” feia referència al trencament de barreres organitzatives que el Projecte Educatiu de centre contempla al servei dels interessos i motivacions de l’alumnat i de conferir en aquest la presa de decisions per tal de dissenyar el seu propi itinerari formatiu tenint en compte el seu perfil d’aprenent.

Aquí teniu algunes fotos de l’esdeveniment:

 

1A4A2932

Copia de 1A4A3070 (1)

 

1A4A3279

Copia de 1A4A2855

 

 

 

 

 

 

Share this post