Oh l’amor!

Oh l’amor!

L’amor ha acabat triomfant en l’Auditori teatre  de Sant Cugat en l’òpera en un sol acte Oh, l’amor de Mario Ros i Vidal

Els  nostres alumnes de 2n d’ESO de l’institut un any més hi han contribuït participant en aquesta òpera en un sol acte de Mario Ros i Vidal anomenada Oh l’amor! El tema d’aquesta òpera ens és ben proper : relata les tensions  que es generen quan el fill petit d’una familia s’enamora d’una noia que no té massa bona reputació. Es pot consultar aquí la fitxa artística.

Més de 300 alumnes fent de cor general, més el cor d’escena i solistes acompanyats de l’orquestra JONC i dirigits per Elisenda Carrasco han omplert l’escenari de  bona música.

És una bona oportunitat per conèixer els secrets de l’òpera per dins  ja que els propis alumnes fan d’intèrprets i adquireixen un paper no poc important en l’espectacle.

La representació d’avui era escolar però no us podeu perdre la del proper diumenge 8 de maig a les 10:45 en el mateix Auditori teatre de Sant Cugat

Cliqueu aquí per l’adquisició d’entrades.

La història d’aquesta activitat a la programació d’òpera del Gran Teatre del Liceu es remunta a l’any 1998, quan el Servei educatiu del teatre, juntament amb l’IMEB i el CCCB, va proposar la posta en escena de l’òpera Brundibar, que el compositor txec Hans Krása va escriure a Praga just abans de la II Guerra mundial. A l’aula hem explicat la història de l’òpera Brundibar al camp de concentració de Terezin; la podeu llegir en aquesta entrada del bloc de l’aula de Música, @4Cants. 

Share this post