L’Espai musical del 4C: Vine a gaudir-lo!

L’Espai musical del 4C: Vine a gaudir-lo!

L’espai musical del 4 Cantons ja es troba en ple funcionament: als esbarjos, els alumnes que ho volen poden venir-hi a practicar amb el seu instrument, a formar part d’un petit grup musical o simplement a gaudir de la música que toquen altres companys.
Aquest espai fou pensat, dissenyat i construït pels alumnes d’un Bloc de Recerca, Creació i Servei (BRCS) d’Aplicacions Tecnològiques de 4t d’ESO del curs passat amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i en concret del seu cap del departament de Sonologia, l’Enric Guaus.
DSC02298A través d’aquest projecte els alumnes van aprendre continguts teòrics sobre les ones sonores que van poder després aplicar al càlcul de les ones estacionàries i els temps de reverberació d’un espai físic concret. Posteriorment van fer propostes de millora redissenyant l’espai i incorporant-hi diferents tipus de materials absorbents. Els resultats d’aquest projecte foren presentats a la cloenda del programa Escoles+Sostenibles.
Actualment és un espai autoregulat per alumnes voluntaris, que anomenem gestors musicals. Ells mateixos han consensuat les normes de funcionament i contribueixen a la seva millora i manteniment de l’espai alhora que gestionen l’espai a les hores dels esbarjos perquè tothom en pugui gaudir.
Us convidem a tots i totes a venir-hi!

Share this post