L’encàrrec del TGPE CAP Vila Olímpica

L’encàrrec del TGPE CAP Vila Olímpica

Els alumnes de 4t ESO del TGPE CAP Vila Olímpica han presentat avui la producció definitiva que han elaborat a partir de l’encàrrec que van rebre del centre sanitari en iniciar el curs.

En concret, el CAP necessitava conèixer el perfil de l’adolescent de Poblenou i Vila Olímpica segons tres indicadors diferents: els hàbits alimentaris, el consum de tòxics i les relacions sexuals i afectives.

La proposta inicial, elaborar uns pòsters científics, que estan exposats al passadís de la primera planta de l’institut, ha estat, finalment, completada amb la creació d’una pàgina web, que podeu consultar en aquest link: Perfil de l’adolescent de Poblenou-Vila Olímpica.

L’acollida que els nostres alumnes han rebut al CAP ha estat impressionant i el reconeixement a la seva feina, també.

  

Com a mostra, el text que l’administradora del centre, Montse Raga, ens ha fet arribar: “Fantàstica presentació del TGPE dels alumnes de l’institut 4 cantons, al CAP Vila Olímpica. Els alumnes han explicat a l’equip de metges, infermeres i administratius sanitaris, els resultats de l’estudi dels hàbits de vida dels adolescents de Poblenou.

La presentació ha estat molt acurada i el nivell del projecte gratament sorprenent pel rigor científic i per la creativitat i iniciativa demostrada en la web.

El comentari d’una de les infermeres resumeix clarament el treball: Quin nivelazo, ja cal que ens preparem, quan aquests nois surtin de l’institut es menjaran el món, podran fer el que vulguin a la vida!”.

Per part nostra, ha estat un plaer col·laborar amb aquesta entitat!

Share this post