Ja tenim guanyadores del concurs de Sant Jordi al 4C!

Ja tenim guanyadores del concurs de Sant Jordi al 4C!

Aquí teniu les guanyadores del concurs literari de Sant Jordi 2021 en les diferents llengües, així com una mostra de les obres guardonades.

Dins la categoria de poesia en català, les guanyadores són Marc Vidal (1D), Daida Ymbernon (2A) amb el poema “Infinitat”, Sara Alonso (3D), Judith Tarascó  (4C) amb el poema “Aprendre a caure” i Laia Cascón de (1BatxA) amb el poema “Els teus ulls em captiven”. En prosa en català, les guanyadores són Helena Fernández (1E), Elsa Gràcia (2A) amb La fi del camí, Júlia Baeza (3D) i Adrià Alert (1BatxC).

Dins la categoria de poesia en castellà, les guanyadores són Martina Ortega (1E), Nor Lhoda Falahi (2D) amb “Mi película”, Júlia Solé (3B) amb “Parece que no”, Carla Porlán (4C) i Aroa Hernández (1BatxA) amb “De mi para ti”. En prosa en castellà, les guanyadores són Vinyet Montes (1A), Aitana Maruny (2B), Berta Esteve (3D), Maya Deny (4B) amb Entre espesor oscuro i Ash McGuire (1BatxB).

Dins la categoria de Photocomic en anglès, les guanyadores són Yunes Kassab (1B) amb The Ink i Fausto Benítez (1A) amb The Hacker, Niamh Torrens (2C) amb The Town Race, Cristina Benítez (2A) amb Always Be Yourself,  Anna Martínez (3D) amb Which One Would you Want to Be?, Júlia Solé (3B) amb They Both Liked Each Other, Adrià Marimon (4C) amb Hey Jude, Clara Batlle (4C) amb Flavors in Jupiter, Emma García (1BatxB) amb The Vaccination, Nerea González (2BatxA) amb Alvin and the Concept of Love

Dins la categoria d’Audiostory en anglès, el guanyador és Adrià Alert (1BatxC) amb Horror Story i Eleonora Pérez (2BatxB) amb Halloween Night.

Dins la categoria de Lesezeichen en alemany, la guanyadora és Selena Wolters (1D). En la categoria de Lyrik in Bewegung, les guanyadores són Manuela Costa (2A) amb Der Frühling kommt bald, Amaranta Vicén i Laia Sequera (3C) amb An eine Orange, Carla Porlán (4C) amb Vergnügungen. 

Enhorabona als premiats i a les premiades!

Share this post