Ja tenim els resultats del procés participatiu sobre el pati!

Ja tenim els resultats del procés participatiu sobre el pati!

Us presentem els resultats de tot el procés participatiu sobre el pati gran. Aquest procés ha estat realitzat amb la col·laboració de tota la comunitat educativa per tal de consensuar el projecte de transformació d’aquest espai.

Aquest procés es va engegar el curs passat amb un grup motor d’alumnes d’un Bloc de Recerca, Creació i Servei (BRCS) de 3r d’ESO i ha continuat aquest curs amb alumnes d’un BRCS de 4t d’ESO que han estat els encarregats de difondre el projecte per tota la comunitat. Per fer-ho han presentat el projecte al claustre i a la junta de l’AFA, han parlat amb  el PAS i el servei de menjador per recollir les seves opinons, han dissenyat activitats per difondre’l a tot l’alumnat a les hores de tutoria i finalment han elaborat els qüestionaris i n’han analitzat les respostes.  Finalment han elaborat els pòsters que ara us fem arribar amb les conclusions finals.

En el mateix document trobareu també unes fotografies de la zona 1 que ja s’ha començat a executar donat que tenia el vistiplau de tota la comunitat. Això sí, faltarà la part de jardineria que es deixarà pel mes d’octubre quan és més bona època per plantar. Llavors mirarem d’organitzar una jornada participativa per fer l’enjardinament i per inaugurar definitivament aquesta zona.

En voleu saber més? Voleu veure com a quedat la primera fase del projecte? Doncs veniu el proper divendres 21 a partir de les 18:30h a la Mostra per famílies! Us hi esperem!

Share this post