Ja formem part de Escoles+Sostenibles

Ja formem part de Escoles+Sostenibles

El passat 11 d’octubre va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte de Signatura del programa Escoles+Sostenibles, que dóna la benvinguda als centres, que com el nostre,  inicien el seu camí vers la sostenibilitat i també reconeix l’esforç i el treball fet per aquells que renoven el seu compromís.  

                             DSC03179                             DSC03180

DSC03176Quatre alumnes de 4t d’ESO ens van representar  parlant sobre el nostre institut, el projecte que vam elaborar en el TGPE Escoles+Sostenibles/Fàbrica del Sol el curs passat, les nostres propostes i el que estem fent ara per tal de poder-les dur a terme. L’acte el va presidir l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i va estar animat pel grup de música Xiula i l’Eskamot Verd que ens van fer passar una bona estona. Per acabar es va premiar  tots els centres assistents amb una olivera, que aviat veureu trasplantada al vestíbul on també podreu conèixer més a fons el nostre projecte per fer l’institut més sostenible, a través d’una petita exposició que estem muntant.

DSC03198

Si voleu participar més activament en aquest projecte, ben aviat la Comissió de Sostenibilitat us informarà sobre com fer-ho. Comptem amb vosaltres per fer del nostre un institut més sostenible!

I per seguir informats sobre el programa Escoles+Sostenibles, seguiu el seu butlletí. En el nº 281 hi ha un article sobre el nostre projecte!

Share this post