Èxit de la Masterclass de Zumba

Èxit de la Masterclass de Zumba

Durant les darreres sis setmanes, entre el tres d’abril i el catorze de maig, un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’institut Quatre Cantons del Poblenou, dins de la matèria d’educació física, ha estat col·laborant amb alguns membres de l’equip de treball del CEM Can Felipa.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins d’un dels BRCS que l’alumnat està cursant (Blocs de Recerca, Creació i Servei). Es tracta d’un projecte de treball globalitzat que implica el desenvolupament de competències i aprenentatges diversos. L’objectiu de l’alumnat dels BRCS és donar resposta a un encàrrec d’una entitat o empresa mitjançant la realització d’un producte o servei.

En el marc de les festes de maig del barri del Poblenou el CEM Can Felipa va sol·licitar la col·laboració de l’alumnat del Quatre Cantons per a organitzar de forma conjunta una masterclass de ZUMBA.

L’alumnat de la matèria va acceptar el repte i, des d’un primer moment, la predisposició del CEM Can Felipa va ser molt bona. Imagen 1Després d’alguna reunió entre les parts implicades, vàrem començar a treballar plegats en el projecte.

L’alumnat va tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de Can Felipa per conèixer de primera mà la seva organització interna i com es desenvolupa una classe dirigida. Després, es van crear grups de treball amb tasques diferenciades. Un grup més nombrós ha estat assajant diferents coreografies mentre que un altre grup s’ha encarregat de fer un registre fotogràfic i en vídeo d’aquests assajos. Altrament, l’alumnat ha dissenyat un cartell promocional i ha ajudat a la difusió de l’esdeveniment per xarxes socials.

Per part del CEM Can Felipa, hem comptat amb la col·laboració d’en Jordi Vilaboa (director adjunt); el Xavier Almoril (coord. d’activitats dirigides); la Nuria López (Responsable de comunicació) i la Núria Alonso (monitora de fitness).

La implicació del CEM Can Felipa ha anat molt més enllà. A més de la dedicació personal dels seus treballadors en la consecució d’aquest projecte, l’entitat ha fet una aportació econòmica de 400 euros per a l’adquisició de material per part de l’institut. Amb aquests diners, entre altres coses, s’han dissenyat unes samarretes que l’alumnat va portar el dia de l’esdeveniment.

Finalment, el diumenge 20 de maig al migdia, la feina feta durant aquests dies va culminar amb èxit. Nombrosos abonats de Can Felipa, professors de l’institut com la Bàrbara Bautista i l’alumnat del BRC van dur a terme les coreografies proposades per la Núria Alonso.

Imagen 2                  Imagen 3

No podem acabar aquesta notícia sense mostrar el nostre agraïment al personal de Can Felipa, que durant les darreres setmanes ha demostrat la seva implicació, professionalitat i dedicació en aquest projecte col·lectiu; guiant, ajudant i oferint recursos a l’alumnat per tal de dur a bon port l’esdeveniment programat. Aquesta activitat és un exemple de les possibilitats que ofereix la col·laboració mútua entre les diferents entitats del barri ajudant a consolidar la promoció de l’esport i la cohesió social.

Moltes gràcies de part de tots els membres del Quatre Cantons!

Share this post