Erasmus+: Visita de l’Istituto Guglielmo Oberdan

Erasmus+: Visita de l’Istituto Guglielmo Oberdan

Durant la setmana del 4 al 8 d’octubre ens han visitat 10 alumnes i 2 professors de l’Istituto Guglielmo Oberdan. Aquesta és la primera visita de l’intercanvi amb aquesta escola i s’enmarca en el nostre projecte d’acreditació Erasmus+ i les activitats organitzades durant el curs 23-24.

Amb el tema principal “Sustainable Mobility” s’han dut a terme diverses activitats amb l’objectiu de conéixer models de mobilitat sostenible a la ciutat i com promoure-la entre la població.

Captura de pantalla 2024-03-10 a les 10.35.34Durant la primera jornada, l’alumnat del Quatre Cantons va presentar els resultats d’una recerca prèvia  sobre mobilitat en la ciutat de Barcelona.

Seguidament, tots els participants van gaudir d’una visita guiada, a càrrec dels propis alumnes del 4C, que ens van donar a conéixer algunes de les transformacions urbanístiques que han tingut lloc a la ciutat en els darrers anys.

Captura 2024-03-10 a les 10.30.32En les següents jornades el grup va participar en d’altres activitats, com un taller al mirador Torre Glòries o la visita a la Fàbrica de Sol, i també un passeig en bicicleta, a càrrec de Biciclot, vorejant les platjes i parcs del Poblenou.

Finalment, dimecres i divendres es van dur a terme activitats de treball en grup amb l’encàrrec de dissenyar una campanya promocional de mobilitat sostenible. Les presentacions dels productes finals es van realitzar en la darrera sessió de tancament del divendres. PHOTO-2024-03-07-14-37-41

En l’àmbit més lúdic, vàrem visitar la Sagrada Família i la ciutat de Girona, amb una interessant visita guiada per les zones més emblemàtiques i la catedral.

L’experiència ha estat tot un èxit i en breu el nostres 10 alumnes de 4t ESO viatjaran a Treviglio, on participaran de les activitats organitzades per l’escola italiana.

Grupitalia

 

Share this post