Erasmus+ a Vilnius, Lituània

Erasmus+ a Vilnius, Lituània

Durant la setmana del 8 al 12 de maig, cinc alumnes de 4tESO han participat en la darrera de les mobilitats del projecte Erasmus+ “Sustainable Development” a la ciutat de Vilnius, Lituània. Amb aquesta mobilitats es tanca el projecte que es va iniciar a l’octubre de 2021 a la ciutat d’Eupen, Bèlgica..

El projecte, que ha comptat amb la participació d’alumnat i professorat provinent de cinc països diferents – Bèlgica, Grècia, Hongria, Lituània  i Espanya-  ha tingut com a eix vertebrador el desenvolupament sostenible en diferents àmbits de la nostra vida. En el cas de Lituània, l’escola Vilniaus “Santaros”gimnazija ha organitzat una sèrie d’activitats informatives i visites al voltant del tema Energy and Resources.

En aquest marc d’activitats, es va organitzar una visita a la ja aturada central nuclear de Ignalina i a la ciutat annexa de Visaginas.PHOTO-2023-05-10-19-10-22 També vàrem tenir l’oportunitat de visitar el Seimas, nom que rep en lituà el parlament, on ens va rebre el parlamentari Kasparas Adomaitis, a càrrec de qüestions de canvi climàtic i energia. Finalment, vàrem visitar el Museu de l’Energia i la Tecnologia de Vilnius, on vàrem poder gaudir d’unes interessants activitats interactives.

També, durant la  setmana, l’alumnat i professorat, ha participat en activitats de caire lúdic,  que han permès visitar el castell de Trakai entre d’altes.

PHOTO-2023-05-11-22-22-54

Share this post