Erasmus + a Eupen, Bèlgica

Erasmus + a Eupen, Bèlgica

IMG_5611Durant  la setmana del 24 al 28 d’abril va tenir lloc la última de les mobilitats corresponents al projecte Erasmus+ “Ready for Innovative Teaching?” que hem dut a terme durant els cursos 15-16 i 16-17.

Aquest cop hem visitat la ciutat belga de Eupen, i més concretament el Königliches Athenäum (KAE), ja que aquest país és el coordinador principal del projecte. Durant l’estada tant l’alumnat com el professorat van participar en activitats de caire lúdic i de caire acadèmic i formador, aquestes últimes lligades a l’objectiu principal del projecte, l’intercanvi d’experiències innovadores entre els centres participants.

IMG_5612Durant la visita, van tenir l’oportunitat de veure Brussel·les i també visitar el Parlament Europeu, on vam gaudir d’una conferència a càrrec de l’eurodiputat Pascal Arimont.

Donat que Eupen és la capital de la Comunitat Germanòfona de Bèlgica, aquí es troba la seu del Parlament el qual vàrem poder visitar l’últim dia i vàrem ser rebuts pel President del Parlament i el Ministre d’Educació i Investigació Harald Mollers.

IMG_5613

Amb aquesta visita donem per finalitzades les mobilitats d’aquest projecte Erasmus+ que vàrem iniciar el curs 2015-2016 i que ha permès a alumnat i professorat visitar Lituània, Madeira, Alemanya, Suècia i Bèlgica, apropant-nos a diferents cultures i tradicions alhora que compartir experiències dels diferents sistemes educatius i els models d’ensenyament-aprenentage. Per conèixer més a fons el projecte i les activitats realitzades podeu visitar l’espai Erasmus+ en la nostra web i també la  pàgina web del projecte.

 

Share this post