Erasmus+ a Budapest

Erasmus+ a Budapest

Durant la setmana del 6 al 10 de maig, va tenir lloc la tercera de les mobilitats del projecte Erasmus+ “Social Challenges for Schools Today”, aquest cop a la ciutat de Budapest, Hongria. Aquesta ha estat la última de les mobilitats d’aquest curs.

L’escola amfitriona, Grosicssuli, va organitzar activitats al voltant del tema de caire social que treballa dins del projecte, Virtual life vs Real life. Durant la setmana l’alumnat va poder assistir a activitats com la presentació dels resultats dels qüestionaris sobre els hàbits en relació a l’ús de dispositius mòbils i la pràctica d’esports de cadascun dels països participants, tallers sobre la identitat online/offline i activitats esportives per fomentar el treball en equip i la cohesió de grup en el  Zamárdi Adventure Park.

També, durant la  setmana, alumnat i professorat ha participat en activitats de caire lúdic que han permès visitar el Parlament de la ciutat i la seu de l’alcaldia, on vam ser rebuts pel representant del districte Újbuda, on es troba l’escola. També van gaudir d’un fantàstic dia d’excursió al llac Balaton i d’un recorregut nocturn pel riu Danubi.

IMG_6717

No cal dir que aquesta experiència, a l’igual que les anteriors, ha estat un èxit i que l’alumnat ja espera acollir als seus partners en la visita a Barcelona, al febrer del 2020. Abans però, a l’octubre del 2019, farem la quarta mobilitat a Sainte Clotilde, a l’illa de la Reunion, França.

 

Share this post