Ens hem sumat a la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”

Ens hem sumat a la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”

Aquest divendres passat alumnat del nostre institut i dels instituts 22@ i Maria Espinalt hem dut a terme una neteja de les platges de Barcelona, des de la platja de Llevant fins a la de la Barceloneta. Repartits en grups bombolla i dividits en equips de 3, els nois i les noies han recollit i classificat les deixalles que han anat trobant mentre recorrien la platja. Han trobat llaunes, bosses de plàstic, papers, burilles,… i moltíssimes tovalloletes! Han fet una gran tasca!

Seguidament s’ha fet un recompte de les bosses de cadascuna de les fraccions de brossa i s’han depositat als contenidors corresponents per tal que siguin reciclades.

Aquesta acció conjunta s’emmarca dins la iniciativa europea “Let’s Clean Up Europe!“,  de la qual enguany se celebra la vuitena edició.  El seu objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i comportaments dels ciutadans. En total a Catalunya es realitzaran 481 accions de neteja d’espais naturals des del 7 al 9 de maig.

Aquesta és la segona acció de neteja de la platja que hem realitzat enguany; la primera fou al novembre dins la Setmana de la Prevenció de Residus. Ambdues han estat impulsades per la Comissió de Sostenibilitat del nostre institut.

Us animem a participar en alguna de les moltes accions de neteja proposades per a aquest cap de setmana i sobretot, us convidem a no ser part d’aquest gran problema que són els residus incontrolats, reduint les vostres deixalles i llençant-les als contenidors adequats.

I no oblideu seguir-nos a @sostenibilitat_4c

LetsCleanUp_Final4Cantons

Share this post