Enllestint el film final

Enllestint el film final

A l’optativa de 4t d’ESO de Cinema, ja gairebé tenim a punt el film final.  La pel·lícula, de ficció, ha estat ideada pels propis alumnes en un procés de col·laboració que ha durat diverses setmanes i durant el qual han consensuat una situació emocional, han construït el personatge i finalment han planificat les seqüències i els plans. També han buscat les localitzacions on es rodarien.

El visionat de fragments de pel·lícules importants de la història del cinema, ens ha ajudat a inspirar-nos i també a descobrir diverses maneres de filmar per transmetre les emocions del protagonista.

Els rodatges de totes les seqüències van tenir lloc entre el 28 d’abril i el 2 de maig en un cap de setmana intens! Els dies posteriors els vam dedicar al muntatge. Ara ja només ens queda polir algunes coses i també gravar algun diàleg i posar-hi la música, que ha essent composada pels alumnes de 1r i 4t de Música de la professora Begonya Folch.

La nostra pel·lícula s’estrenarà a principis de juny a la Filmoteca de Catalunya, juntament amb els films d’altres escoles i instituts que participen en el projecte Cinema en curs, de l’associació A bao a qu.

Share this post