El proper dilluns…2a Jornada pel Medi Ambient!

El proper dilluns…2a Jornada pel Medi Ambient!

El proper dilluns dia 14 celebrarem la 2a Jornada pel Medi Ambient al nostre institut.

Durant la jornada l’alumnat tindrà el privilegi d’assistir a xerrades i tallers realitzats per persones expertes i de rellevància en els camps de la qualitat de l’aire, de l’acústica,  de la biodiversitat, del canvi climàtic, de l’activisme social, etc.

També podran participar en tallers dinamitzats per l’alumnat de la comissió de sostenibilitat, que també serà l’encarregada de coordinar totes les activitats i de vetllar perquè tot rutlli bé.

Podeu consultar tot el programa aquí.

L’objectiu d’aquesta diada és que tots els nois i les noies CONEGUIN PER ACTUAR. Volem que rebin una molt bona informació sobre medi ambient i també eines que els ajudin a la reflexió i els animin a passar a l’acció per a millorar la nostra societat i el nostre planeta.

La jornada acabarà amb 4 concentracions estàtiques simultànies en diferents punts de l’entorn escolar per tal que la veu de l’alumnat arribi més enllà del centre. En aquestes concentracions es mantindran els grups-bombolla de nivell, i, mantenint les distàncies de seguretat hi està tothom convidat.

Esperem que sigui una gran jornada plena d’aprenentatges!

Cartell_JornadaMediAmbient_14_06_2021

Share this post