EL NOU PATI: 1a fase sota el porxo, acabada!

EL NOU PATI: 1a fase sota el porxo, acabada!

Després d’uns mesos de feina, ja tenim acabada la 1a fase de la transformació del pati, la que correspon a la zona de sota el porxo, la qual proporcionarà una zona d’estada per a l’alumnat rodejada de verd i amb una bona ombra.

Aquesta fase ha constat de tres etapes: la construcció d’una jardinera metàl·lica i la instal·lació del sistema de reg per part de l’empresa EixVerd; l’enjardinament amb més de 100 plantes que ha fet l’empresa TEBVerd amb la col·laboració d’alumnat de 1r i 2n d’ESO; i finalment la construcció d’una grada al voltant de la jardinera, que ha realitzat l’empresa BaoBabfusters.

La 2a fase consistirà en la continuació d’aquesta grada de manera que formarà una L i acabarà una mica abans de les dues fonts noves que també s’han instal·lat. Un cop realitzada aquesta 2a fase, tota la zona de grades permetrà la realització també d’activitats lectives com lectura, debats, teatre, etc. i activitats de ciències relacionades amb la biodiversitat i l’estudi de les espècies vegetals.

També hi haurà una 3a fase en la qual es construiran uns mòduls mòbils que completaran tota la intervenció. Aquests mòduls els dissenyarà i construirà l’alumnat de 4t d’ESO durant el proper BRCS  amb la col·laboració de l’entitat Makea i esperem que estiguin llestos a final de curs.

Tot aquest projecte es pot dur a terme gràcies a la subvenció pel clima 2020 de l’Ajuntament de Barcelona.

I ara… a començar a gaudir tots i totes del nou pati!!! I a cuidar-lo!


Share this post