El nostre film “Llums de matinada” a Uruguay i a Itàlia!

El nostre film “Llums de matinada” a Uruguay i a Itàlia!

Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que el film “Llums de matinada” que van realitzar el passat curs els alumnes de 4t d’ESO de l’Optativa de “Cinema en curs” està essent projectat en diversos Festivals arreu del món.

El passat 10 d’abril el film es va projectar a la Sala Chaplin del Cine Universitario de Uruguay dins d’una sessió dedicada especialment a Cinema en curs – Cine en curso i en el marc del  Festival Cinematográfico Internacional del Uruguay!. Aquest és el programa complet del festival (pàgina 54)  i el seu catàleg (pàgina 134)

I el proper dilluns 24 d’abril a les 10h es projectarà al Festival Corti a Ponte de Pàdua (Itàlia)! Juntament amb ‘Llums de matinada’ també es projectarà el film, realitzat a Cine en curso, ‘Nuevos pasos’ de l’IES Jimena Menéndez Pidal de Fuenlabrada, Madrid. Per si en voleu saber més detalls, us deixem la programació del festival

Us recordem que Cinema en curs és un programa de la Fundació A Bao A Qu i que podeu seguir totes les novetats al Facebook Cinema en curs/ Cine en curso, a l’Instagram i al Twitter d’A Bao A Qu!

Share this post