Comissions, un espai d’aprenentatge

Comissions, un espai d’aprenentatge

Les comissions  a l’institut Quatre Cantons són àmbits de vocació transversal  on l’alumnat fa propostes de treball en contextos d’interacció i producció  amb la supervisió d’un professor o professora.

En aquesta línia de treball, us  volem mostrar com i què han treballat en la comissió “Taller de jocs per a la gent gran.

En aquesta comissió hem dut a terme un projecte intergeneracional on hi han participat alumnes del nostre institut de 1r, 2n i 3r de l’ESO.

Amb aquesta comissió s’ha intentat crear un espai de comunicació i intercanvi, en el qual les persones grans han pogut aportar, entre d’altres coses, coneixements i experiències que els han donat els seus llargs anys de vida, a més de trets de la nostra cultura i la nostra història que d’altra manera es podrien perdre.

Per altra banda, els joves han pogut experimentar valors com l’escolta, la paciència, la tendresa, l’humor … i han compartit, entre jocs de taula i anècdotes,  la seva energia i les seves ganes de viure  amb aquests avis encantadors del Casal de Gent Gran del Quatre Cantons.

En definitiva, aquesta comissió dóna una oportunitat als nostres alumnes per a créixer i facilita la sensibilització dels joves cap a la gent gran, tot aprenent a conèixer-la, a valorar-la i a reconèixer la seva aportació a la societat actual. Moltes Gràcies!!

Share this post