Alumnat del 4C visita la residència del Fort Pienc

Alumnat del 4C visita la residència del Fort Pienc

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el grup de 3A de l’Institut Quatre Cantons ha fet una visita als ancians de la residència del Fort Pienc, gràcies a la col·laboració amb la Comunitat de Sant Egidi que ha facilitat que la trobada fos possible.

La visita ha estat a l’aire lliure, en una tarda solejada, i respectant sempre les mesures de seguretat vigents. La pandèmia no els ha aturat i finalment han pogut trobar personalment els ancians, qui feia temps que volien conèixer!

L’amistat d’aquest grup d’alumnes amb els ancians va començar a inici de curs, quan cadascú dels i de les joves va enviar una carta presentant-se personalment a un/a ancià o anciana concrets. Al tercer trimestre, quan la normativa de la residència ho ha permès, han reprès aquest contacte personal, tot dedicant una rosa o una escultura de paper feta a l’aula amb dedicació.

En aquesta ocasió, a més, han pogut portar els detalls i donar-los-els personalment, després de llegir a la plaça unes paraules d’esperança i uns poemes sobre l’alegria i la pau. En finalitzar, dos ancians han pres la paraula per agrair la seva visita. Els han recordat la dificultat i la soledat amb què han viscut aquest any de Covid-19, i com un gest petit com aquest pot retornar-los la joia i l’alegria!

Share this post