Acte de graduació de 2n de Batxillerat

Acte de graduació de 2n de Batxillerat

El passat divendres dia 28 de maig vam celebrar l’acte de graduació del segon curs de batxillerat. Atesa la situació epidèmica, va ser un acte una mica més senzill i breu del que és habitual, sense la presència de les famílies, sense “pica-pica”, música o ball. Malgrat tot, en un gimnàs decorat per a l’ocasió, alumnat i professorat vam gaudir de l’oportunitat de passar una estona junts, riure i recordar moments memorables viscuts durant aquests dos anys, i sobretot, acomiadar-nos i desitjar a tothom molta sort i èxit en la nova etapa que començarà a partir d’ara. 

L’acte va tenir parlaments del director del centre i representants de l’alumnat,  lliurament de regals i detalls commemoratius del centre per a tot l’alumnat, projecció de vídeos sobre l’etapa, etc. i fins i tot un kahoot preparat per l’alumnat amb l’objectiu de comprovar fins a quin punt “coneixien” el seu professorat. 

En fi, com és llei de vida, toca acabar una etapa i començar-ne una altra. Des de l’institut, volem repetir els nostres desitjos de bona sort. Esperem que us recordeu de nosaltres i ens passeu a veure de tant en tant per explicar-nos com us va!

Share this post