Bioexpo 4C

Bioexpo 4C

Aquest trimestre al BRCS de projectes tecnològics hem tingut un encàrrec una mica  diferent al de tots els altres BRCS del curs: havíem de pensar, dissenyar i crear una exposició interactiva que mostrés de forma unitària i conjunta els resultats obtinguts durant tot el curs en tots els projectes que s’han realitzat entorn del projecte del Pla Clima.

El Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona és un pla que inclou totes les accions encaminades a complir els objectius del Compromís de Barcelona pel Clima per al 2030 i que recolza aquelles iniciatives que poden ajudar a assolir-los.

Captura de Pantalla 2019-06-18 a les 15.57.28El nostre centre va rebre una subvenció per tal d’ajudar a assolir aquests objectius pel projecte “Blocs de Recerca i Creació a l’ESO: Estratègies per  transformar el teu institut i millorar la qualitat de vida del seus usuaris” que estem desenvolupant jjuntament amb dues entitats més: BIOHabita! i Societat Orgànica.

Aquest projecte  ens ha permès fer una diagnosi del nostre centre quant a acústica, temperatura, humitat, nivells de CO2, il.luminació, contaminació electromagnètica, … per tal de, posteriorment elaborar un pla futur que millori l’eficiència energètica alhora que tingui en compte el comfort dels usuaris i la seva salut.

Captura de Pantalla 2019-06-18 a les 15.57.37L’exposició estarà plantejada en dos apartats ben diferenciats:  Eficiència energètica i Paràmetres ambientals. Constarà d’uns plafons i cubs informatius que nosaltres mateixos hem dissenyat i construït amb cartró reciclat i també disposarà d’una tarima on es duran a terme unes xerrades demostratives del funcionament d’alguns aparells de mesura (luxòmetre, sonòmetre, …)  i d’una taula d’experimentació.

L’exposició que hem muntat té la intenció de tenir un llarg recorregut, ja que també la volem mostrar a d’altres centres de secundària i al barri i la ciutat per tal de conscienciar les persones sobre tots aquests temes mediambientals que hem treballat.

Veniu a veure, gaudir i aprendre a la nostra BIOEXPO 4C!

Us esperem el proper dia 21 a partir de les 18:30 a l’aula A06!

colaborador_dretaLogo_PLACLIMA-color-1

Share this post