V Copa Cangur 2018

V Copa Cangur 2018

El passat dijous 25 de gener de 2018 s’ha celebrat a l’escola La Salle Bonanova la 1a fase  de la V Copa Cangur 2018.

El nostre institut hi va participar amb dos equips de 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO: un primer equip format per Adrià M., Gerard M., Roc B., Maria V., Paula P., Laura M. i Alex del R. i en el segon equip trobem a Laia C., Maria C., Adrià A., Nil B., Oriol F., Núria A. i Maria S..

Durant una hora, un total de 15 equips es van enfrontar a dotze reptes. Van ser 60 minuts molt intensos on les puntuacions anaven canviant i es posava a prova el coneixement matemàtic i el treball en equip.

El Rubèn Pineda i  l’Anna Borrallo vam ser els professors acompanyants. Vam gaudir veient com els nostres alumnes anaven resolent exitosament els diferents reptes.

En finalitzar el concurs, el sentiment general era de satisfacció i eufòria. El primer equip va respondre correctament nou dels reptes i el segon en va encertar set. Tots ells volen repetir l’any vinent i ben segur que tornaran a gaudir d’allò més.

Us convidem a veure les fotografies d’enguany i de cara al curs vinent a assistir com a públic ja que la diversió està garantida per a tots.

Gràcies Jaume, Cèsar i Rubèn per haver animat aquests alumnes a participar-hi.

 

Share this post