Un èxit de cloenda!

Un èxit de cloenda!

El dimarts 22 a la tarda va tenir lloc la mostra de treballs del 1r trimestre. Un èxit tant per la participació de les famílies com per la implicació i col·laboració de l’alumnat a l’hora de presentar els seus productes finals.

La mostra es va iniciar a les 17:00 amb l’arribada de les famílies de 1r. A l’espai polivalent  es van visualitzar els diversos clipmetratges sobre la pobresa (realitzats en el marc del TG Pobresa i drets humans) i un cop decidit el guanyador, es van interpretar diverses peces de body percussion. Seguidament, les famílies es van desplaçar a les aules de 1r per compartir amb els seus fills i filles algunes de les propostes de treball del trimestre.

Paral·lelament a aquest acte, les famílies de 2n, 3r, 4t i Batxillerat iniciaven la seva visita acudint a les diverses presentacions preparades per donar a conèixer els resultats dels TGPEs realitzats en l’edició de Tardor o el treball realitzat en algunes optatives, comissions o altres matèries.

  

Tot seguit, tothom es va desplaçar a la sala polivalent per veure l’obra de teatre “Circ Piticlin”, producte final del TGPE Escoles del barri. Al finalitzar l’obra, varem poder gaudir de  les actuacions de l’alumnat de 2n cantant a ritme de rap propostes pròpies al voltant del tema de la violència de gènere i l’actuació coral  de l’alumnat de 3r. Finalment, l’acte es va tancar amb la nadala conjunta de tot l’alumnat de 1r.

Volem agrair la participació de tothom (alumnat, famílies, docents, institucions) en aquest gran acte de cloenda! Fem festa, fem institut!

Share this post