Treball en equip, solidari i de servei també des de casa!

Treball en equip, solidari i de servei també des de casa!

Som a casa, però no per això deixem de treballar com ho fèiem a l’institut, en equip i impulsant iniciatives d’aprenentatges significatives, solidàries i de servei a la comunitat.

L’alumnat de 1r ESO de l’Institut Quatres Cantons ha fet un vídeo amb l’objectiu de fer arribar un missatge de suport i agraïment a molta gent que ho està passant malament degut al  Covid-19. El vídeo ha estat adreçat al personal que treballa als centres hospitalaris i residències , així com a la gent que està malalta.

L’alumnat ha participat en aquest vídeo de forma voluntària a partir d’una  proposta de les tutores en la vídeo trobada setmanal.

Per començar les tutores van  compartir un document editable amb l’alumnat on estava escrit  el missatge que es volia enviar, cada alumne va escollir una frase i d’altres van afegir alguna  de pròpia, però totes havien de lligar amb la resta del missatge.

Un cop tothom va escollir les frases , les van apuntar en un full o cartolina i es van gravar, la gravació havia de tenir una durada màxima de 4′. El vídeo després el van compartir en una carpeta. Un alumna de 1r es  va ocupar de fer el muntatge final d’imatges i música i va tornar a compartir el vídeo amb tothom. Per acabar les tutores van enviar a l’alumnat algunes adreces de centres hospitalaris i residències perquès les/els alumnes fessin arribar el seu vídeo.

Alguns centres com @hospitaldelmar van fer un tuit d’agraïment.

Share this post