Tardor de convivència

Tardor de convivència

Durant aquesta tardor s’han realitzat les ja habituals sortides de convivència en els tres primers cursos de l’ESO i també a 1r de Batxillerat.

L’alumnat de 1r ESO, organitzat en dos torns, va visitar el CdA del Ripollès. Durant la seva estada van tenir l’oportunitat de participar en tallers com el Rastres i petjades  i orientació amb petjades. Els alumnes havien d’identificar diferents rastres i petjades (cranis reals, banyes, pelatge, imatges d’hàbitats, etc) d’animals del bosc i identificar-los a partir del que els havien explicat. També van realitzar un itinerari natural pel Camí de Cal Baldrich i varen visitar la petita població de Dòrria. I tot acompanyar d’activitats físiques com escalada, tir amb arc, tirolines i ponts penjants.

PHOTO-2018-11-07-15-26-31          PHOTO-2018-11-06-11-05-08

PHOTO-2018-11-08-11-19-11L’alumnat de 2n ESO, també organitzat en dos torns, va passar tres dies al CdA  Granja Escola de Juneda. Va ser tota una experiència conèixer aquell entorn en el que es fan feines vàries: donar de menjar als animals, fer pa, munyir vaques, netejar els excrements de les vaques, fer d’apicultors/es….en definitiva conèixer el cicle que fan a la granja… abelles, plantes, verdures, animals i productes que se’n deriven.

grup3A 3er d’ESO, l’alumnat va anar a la casa de colònies El Collell, ubicat entre Pla de l’Estany i la Garrotxa. En un immens complex lúdic, els nois i noies van gaudir d’activitats com escalada en rocòdrom, camp d’aventura, bubble football, BTT i joc de nit, entre d’altres. Tot i la pluja, es van poder realitzar la majoria d’activitats previstes, acompanyats d’uns magnífics monitors, atents i compromesos amb la seva tasca.

btx2A 1r de Batxillerat, noranta nois i noies van conviure durant tres dies a la casa de colònies El clar del bosc Pujarnol (Pla de l’Estany). Conjuntament van triar el lloc de l’estada i les activitats que realitzarien. Encara que la meteorologia no els va acompanyar gaire, van fer curses d’orientació, caminades per la muntanya, rocòdrom, tir a l’arc, tirolines, jocs de taula i moltes altres activitats.

Totes aquestes estades han permès l’alumnat i professorat gaudir d’unes bones activitats i alhora conviure i passar bones estones junts.

Share this post