Sant Jordi 2022 al Quatre Cantons

Sant Jordi 2022 al Quatre Cantons

Enguany, el dia de Sant Jordi va ser especial perquè vam poder celebrar-lo amb normalitat: amb paradetes, activitats i tallers a les classes, música en directe, premis literaris, etc. AQUÍ teniu unes quantes fotos de la diada.

Tot seguit, podeu trobar les obres guanyadores del concurs literari de Sant Jordi 2022 en les diferents llengües, català, castellà, anglès i alemany.

Dins la categoria de poesia i narrativa en català, les guanyadores són Antoni Arbonès (1B) amb el poema “La meva amiga la foscor”, Olivia Céspedes (2A) amb el relat “Una habitació sense final”, Daida Ymbernon (3A) amb el poema “Descalça, com les paraules“, Berta Esteve  (4B) amb el relat “El dia que vaig aprendre a volar”, Mauro Bruera (1BatxB) amb el poema “Llustre – Crisantem” i Ash McGuire (2BatxB) amb el relat “La caixa forta“.

Dins la categoria de poesia i narrativa en castellà, les guanyadores són José Cestero (1C) amb  el poema “Guerra”, Martina Mercado (2A) amb el relat “Triste poema”, Helena Fernández (2E) amb el poema “Un montón de chatarra”, Amaranta Vicién (4D) amb el relat “Barcelona”, Jaume García (1BatxB) amb el poema “Llantos” i Alejandro Martín (2BatxA) amb el relat “Si me voy, hijas, quiero que sepáis mi historia“.

Dins la categoria de Photocomic en anglès, les guanyadores són Mar Bertan (1D) amb Where is my Rabbit? i Bruno Rodríguez (1A) amb Pretty Colours with HK. Dins de la categoria de Book Cover, les guanyadores són Martina Ortega (2E) amb Those Ocean Eyes, Niamh Torrens (3B) amb Lovers for Another Lifetime i Carla Román (4A) amb The Beast of Goliath. Dins la categoria de Visual Poem, les guanyadores són Martina Mercado (2A) amb “This Summer, Sofia Sannino (3C) amb “No Borders” i Amaranta Vicién (4D) amb “10 Things I Hate About You“. Dins la categoria de Dubbing Movie Clip, les guanyadores són Aija Huang & Mireia Soler (1BatxA) amb “Talking About Love” i Unai Moreno & Roc Vidal (2BatxC) amb “The Incredibles“. Finalment, dins la categoria d’Audiostory, les guanyadores són Carla Porlan (1BatxB) amb Keep ShiningEmma Garcia & Adrià Ayuso (2BatxB) amb The Tinder Date

Dins la categoria d’Elfchen, poesia en alemany, les guanyadores són Luca Subirats (1B) amb “Familie“, Ton Micàs (2D) amb “Ruhe, Cristina Benítez (3B) amb “Mit dir” i Aija Huang (1BatxA) amb “Leben“.

Moltes felicitats als premiats i premiades i moltes gràcies a tothom per participar!!

Share this post