Primeres accions «sostenibles» en marxa!

Primeres accions «sostenibles» en marxa!

La comissió de Sostenibilitat dels divendres ha arrencat amb força i ja ha impulsat el seu primer projecte: la reutilització del paper. Per fer-ho els alumnes han adaptat i pintat les tapes de les capses de folis i les han repartit per totes les classes informant del seu ús i passant també un vídeo explicatiu de l’impacte que pot tenir la reducció de paper en la tala d’arbres.

vlcsnap-2016-10-17-12h31m35s968                         vlcsnap-2016-10-17-12h34m21s899

A banda, alguns alumnes d’aquesta comissió han estat els principals artífexs de la creació del grup de treball de Sostenibilitat. Amb l’enviament de mails a tota la comunitat educativa, el contacte directe amb el personal no docent, amb la coordinadora del Menjador escolar, amb l’AFA  i amb els alumnes, informant per les classes, han aconseguit que el passat divendres 4 de novembre es pogués fer l’acte de creació d’aquest grup de treball, celebrant un petit esmorzar on tothom qui estava interessat en formar part del grup estava convidat. Hi van assistir el president de l’AFA, la coordinadora del menjador Escolar, alguns professors i força alumnes, sobretot de 3r  i 4t de la ESO.

Ara ens tocarà ja reunir-nos de manera més formal per començar a treballar!

Recordem que aquest grup de treball serà l’encarregat de gestionar les propostes incloses al projecte que el curs passat varen redactar els alumnes del TGPE d’Escoles+Sostenibles-Fàbrica del Sol i que van encaminades a fer entre tots  que el nostre centre sigui un espai més agradable, més verd i més sostenible.

Share this post