Premis Federico Mayor Zaragoza “Salvem el planeta”

Premis Federico Mayor Zaragoza “Salvem el planeta”

Aquest dissabte 16 de març s’ha celebrat a Tortosa el lliurament dels Premis Federico Mayor Zaragoza. “Salvem el Planeta, demà pot ser tard” convocats per la secció de la Unesco de Tortosa. Per participar-hi, s’havia de realitzar un clipmetratge d’una durada màxima de 2 minuts que fos original i inèdit, creat expressament per a participar en aquest premi. També havien d’estar elaborats, en equip d’un mínim de 3 persones.  Els projectes presentats havien de promoure:

  • Els valors ecològics promoguts per la Carta de la Terra.
  • Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) recollits en l’agenda 2030 de les Nacions Unides.
  • El coneixement de la biodiversitat de la Re serva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

imatge1Els projectes “El petroli” i “La fam” són premiats en la categoria 3r i 4t d’ESO. Es tracta de clipmetratges elaborats com a resultat de la recerca en les problemàtiques ambientals i socials a les que s’enfronta la humanitat al segle XXI. Aquests projectes s’ha desenvolupat en el marc del BRCS Recerca Científica de Biologia i Geologia.

A la recollida del premi van poder assistit la Lucia R. i la Clàudia L. del projecte El petroli (no hi va poder assistir el Nacho J.) i la Carla M. i la Núria M. en representació del projecte La fam (no hi van poder assistir la Clàudia S. i la Laura M.).

Si voleu veure el vídeos, seguiu els enllaços del codis QR. Moltes felicitats als premiats!!

poster

 

Share this post