Portes Obertes ESO 2020

Benvolgudes Famílies,

Donada la situació excepcional que vivim els darrers dies a Catalunya arran del COVID-19 i el tancament dels Centres Educatius per part del Govern de la Generalitat, a l’Institut Quatre Cantons no podrem celebrar les portes obertes, previstes per al proper 19 de març.

Ens hagués agradat molt conèixer-vos, presentar-vos el nostre projecte educatiu i ensenyar-vos els espais en persona. Segurament, teniu molts dubtes i preguntes sobre el nostre centre. Per això, us adjuntem un seguit de documents i material audiovisual que esperem que us ajudin a fer-vos una idea de com és el nostre centre i com funcionem al Quatre Cantons. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a l’adreça electrònica portes.obertes@4cantons.cat . Aquesta adreça restarà operativa fins a l’inici de les activitats educatives.

En la següent presentació podeu consultar la informació més rellevant en relació al nou curs 2020. També teniu disponible l’espai “Mostra d’espai d’aprenentatges’ perquè podeu conèixer de més a prop com treballem a l’Institut Quatre Cantons.

Mostraaprenentatges copia