Mou-te pel barri

Mou-te pel barri

L’àmbit de les comissions promou activitats que permeten a l’alumnat relacionar-se entre els diferents nivells, per promoure lligams entre ells i entre ells i el centre, alhora que els proporciona un espai distés amb encàrrecs i tasques basats en la interacció i la producció.

Un exemple d’aquests tipus de feina és el realitzat per l’alumnat de la comissió “Mou-te pel barri” amb la supervisió de la professora Júlia Coll,  pensada per gaudir fent exercici al barri del Poblenou i proximitats i amb l’objectiu d’elaborar un producte per tal que els veïns i veïnes o visitants poguessin conèixer totes les possibilitats de pràctica física gratuïta i a l’aire lliure que hi ha en aquesta zona.
Com veureu en el vídeo, els alumnes que varen escollir aquesta comissió es varen implicar des del primer dia i varen ser ells i elles els protagonistes en tot moment, fent reals les idees que anaven sorgint. El seu comportament va ser exemplar i va fer possible que avui tinguem una mostra dels llocs que vàrem visitar, de com ens vàrem moure per la ciutat i de les activitats físiques que vàrem practicar. Moltes gràcies a l’Erick G. per l’elaboració del vídeo.

Share this post