Mostra de Treballs

Mostra de Treballs

El dimecres 20 de desembre va tenir lloc la Mostra de Treballs corresponents al 1r trimestre del curs. Aquest esdeveniment va comptar amb diverses exposicions, presentacions i actuacions repartides pels diversos indrets del centre, des de passadissos i aules a l’espai comú del gimnàs.

mostraDurant l’acte van trobar exemples de presentacions com les fetes per l’alumnat de 1r ESO en relació al TGs o la projecció dels curts elaborats al TG La Pobresa. També es van visitar exposicions lligades als BCRs de 3r i 4t d’ESO, com per exemple el BCR Drets Humans i Refugiats, el BCR Violència de Gènere, el BCR Racons del Poblenou o els BRC i Optatives de Tecnologia.  L’alumnat de 2n va oferir exemples del treball fet als TGPEs com el de Fem Ràdio., i des de l’àrea de Música vam poder gaudir de percussions corporals i cant coral.

Aquest esdeveniment és un moment molt valorat per la comunitat del Quatre Cantons, ja que defineix el nostre projecte i la nostra idiosincràsia  alhora que permet mostrar a les famílies el compromís, treball i rigor del nostre alumnat, és a dir, els seus fills i filles.

Volem agrair a tothom que col·laborat en aquest acte i aprofitem per desitjar-vos unes molt bones festes de Nadal.

Share this post