Masterclass Zumba

Masterclass Zumba

El dia 20 de maig, amb motiu de les festes del barri de Poblenou es celebrarà una Masterclass organitzada per alumnes de 3r d’ESO de l’institut 4 Cantons i monitors del CEM Can Felipa.

IMG_8613L’activitat es durà a terme a la plaça de Can Felipa. Una molt bona oportunitat per a aprendre un dels balls del moment; una bona excusa per sortir de casa, passar-t’ho bé i gaudir

Encara no heu sentit a parlar sobre el ball que està donant la volta al món? Us ho expliquem. Zumba és una activitat dirigida de tipus cardiovascular. Les classes dirigides consisteixen en una classe grupal dirigida per un monitor / a que proposa una coreografia determinada. Aquest estil va ser creat el 1990 pel ballarí i coreògraf colombià Alberto Pérez. Zumba desenvolupa un treball aeròbic acompanyat de música (principalment ritme llatí) i elements d’arts marcials i de fitness.

Hi ha diferents estils de Zumba en funció del públic al qual van dirigits, de la música triada i de la dificultat de la coreografia.

  • Zumba kids: classe de zumba dirigida als més joves
  • Zumba gold: classe orientada a persones majors de 55 anys amb una intensitat inferior a la normal  
  • Zumba basic: classe de zumba per a principiants
  • Zumba step: classe orientada a reforçar la musculatura del tren inferior (cames i glutis)
  • Zumba toning: classe de zumba on s’utilitzen peses lleugeres mentre es realitzen coreografies amb l’objectiu de reforçar la musculatura
  • Aqua Zumba: classe de zumba que es practica en l’aigua
  • Zumba Sentao: classe de zumba que combina balls innovadors utilitzant una cadira durant la coreografia I us preguntareu, què pot aportar Zumba a la teva vida? Zumba és una activitat beneficiosa per a la teva salut, ja sigui per cremar calories, tonificar els teus músculs o alliberar tensió i d’altra banda promou la socialització. A més, ajuda a millorar el teu estat d’humor.

Us esperem el dia 20 de maig a la plaça de Can Felipa! Vine a passar una estona divertida al costat dels alumnes de l’institut 4 Cantons aprenent a ballar ZUMBA!

Share this post