Llums de matinada

Llums de matinada

El passat dimarts 7 de juny els alumnes de l’optativa de Cinema de 4t d’ESO vam estrenar el nostre film “Llums de matinada” a la Filmoteca de Catalunya.

Va ser una experiència molt bona i enriquidora ja que vam poder gaudir dels films de ficció i documentals d’altres centres educatius de Catalunya i també vam poder compartir una bona estona amb els seus autors a través de les presentacions que va fer cadascun d’ells i, de forma més informal, a l’hora de dinar compartint les postres.

Especialment emocionant va ser la projecció de recull de plans del món de cineastes reconeguts i també d’alumnes de Cinema en curs 15-16 que l’associació Abaoaqu, impulsora d’aquest projecte, va elaborar per l’ocasió i que van anar acompanyats del piano en directe de Bernat Font.

No us perdeu la  projecció de “Llums de matinada” al nostre institut el proper dia 21 de juny a la tarda! Perquè aneu fent boca, us deixem amb el tràiler!

TRAILER Llums de matinada. Institut Quatre Cantons (Barcelona). Cinema en curs 2015-2016 from Cinema en curs – divers on Vimeo.

Share this post