“L’art pren les aules”

“L’art pren les aules”

Aquest és el titular amb què La Vanguardia, en edició de 31 de març, ha publicat un article en la secció “Món Barcelona” referent al projecte “Creadors en Residència als instituts de Barcelona”, del qual l’institut Quatre Cantons forma part durant aquest curs 2012-2013.

 

Per la seva banda, El Periódico de Catalunya també va publicar dissabte un article informant sobre el projecte que apropa l’art contemporani als alumnes d’ESO de vuit instituts de Barcelona a través dels artistes residents.

 

Les dues imatges anteriors, corresponents als articles publicats a La Vanguàrdia i El Periódico respectivament, mostren dos moments dels nostres alumnes en una sessió de treball al MACBA juntament amb la Mireia c. Saladrigues, artista resident assignada al nostre centre.

 

“Creadors en residència” introdueix l’art contemporani a les aules dels centres públics d’educació secundària de Barcelona gràcies al contacte directe i continuat entre un creador i els estudiants. Desenvolupat des del 2009 per l’Institut de Cultura i el Consorci d’Educació, i en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu que desenvolupa projectes que vinculen la creació artística i l’educació, proposa als artistes que concebin una obra pensada per ser duta a terme amb un grup d’estudiants d’ESO. Al llarg de tot el curs, i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització. Des de l’octubre passat i fins al juny, vuit instituts públics participen en la quarta edició del projecte, pioner a la ciutat i ja consolidat com a nexe d’unió entre l’art i els adolescents”

Aquí us deixem els vincles a l’article de La Vanguàrdia i a l’article de El Periódico.

 

Share this post