Intercanvi de sostenibilitat Albacete-Barcelona

Intercanvi de sostenibilitat Albacete-Barcelona

IMG_20200217_165620Del 15 al 19 de febrer hem participat en un intercanvi amb dos instituts d’Albacete: l’IES Bonifacio Sotos de Casas-Ibáñez i l’IES Beneche de Yeste.

Aquesta és la continuació d’una col·laboració iniciada el curs passat entre la comissió de sostenibilitat de l’Institut de Casa-Ibáñez i la del nostre. En aquella ocasió van ser ells els qui ens van visitar a Barcelona.

Enguany hem volgut tornar-los la visita. Per això primer vam passar un dia a Casas-Ibáñez amb les famílies que ens acollien.

Tot sIMG_20200217_182656_1eguit tots junts hem anat cap a Yeste on hem realitzat diverses activitats organitzades pels 3 instituts per tal d’intercanviar experiències sobre un model més sostenible de vida i enriquir-nos amb les idees de tothom.

També hem pogut gaudir de les activitats de coneixement de l’entorn guiades pels propis alumnes dels centres acollidors.

L’experiència ha estat molt positiva i ens emportem molta energia per seguir endavant amb la nostra comissió, un record inesborrable d’aquests dies i moltes ganes de seguir col.laborant.

IMG-20200219-WA0021

Share this post