Geococo al 4cantons

Geococo al 4cantons

Aquest dissabte 24 d’octubre , l’alumnat participant en el TGPE GEOCOCO va dur a terme la seva performance dins del programa d’activitats del Festival Escena Poblenou.

L’artista Jaime Refoyo i l’alumnat ens van mostrar una experiència destinada a explorar les fronteres entre el moviment natural del cos i l’espai que envolta aquesta acció.

A través de la pràctica del mètode GEOCOCO (Geografia de la Consciència Corporal), els alumnes van sorprendre al públic amb una performance original i molt visual. L’espectacle va començar amb el gimnàs a les fosques: només hi havia una projecció de vídeo on es podia veure els nois i noies en una de les sessions de Geococo. El públic anava entrant i es trobava els artistes immòbils i en silenci ocupant gairebé tot l’espai central, entremig d’enormes trossos de paper… Però la foscor i el silenci van durar poc.

Amb una sincronia sorprenent  van preparar la zona de treball, estenent dos enormes rotllos de paper i van començar a executar les instruccions de dibuix de línies rectes i corbes. El paper va quedar ratllat i el públic admirat. Difícil traslladar en paraules un espectacle tan visual i corporal… Geococo s’ha de veure! Només podem felicitar els nostres alumnes. Són uns artistes.

Share this post