Erasmus+, un nou projecte al 4C

Erasmus+, un nou projecte al 4C

L’Institut Quatre Cantons inicia durant aquest curs 2015-2016 un projecte Erasmus + Acció KA2 (Cooperació per la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques) que començarà al novembre de 2015 i finalitzarà a la primavera del 2017 i rep finançament directe de fons europeus.

El projecte rep el títol Ready for innovative teaching? i pretén ser un intercanvi d’experiències sobre metodologies i activitats innovadores entre escoles de sis països diferents: Lituània, Espanya, Alemanya, Suècia, Portugal (Madeira) i Bèlgica. Aquest últim és el país coordinador del projecte.

Ens fa molta il·lusió poder engegar aquest projecte que de ben segur contribuirà encara més al reforçament i desenvolupament del Projecte Educatiu del 4Cantons i permetrà al professorat i l’alumnat participant gaudir d’experiències col·laboradores d’aprenentatge.

Us anirem informant del procés i de les diferents accions que es duguin a terme en el marc d’aquest projecte, que en breu realitzarà el primer dels desplaçaments a Vilnius, Lituània.

Share this post