Erasmus+ al Quatre Cantons: Sustainable Mobility

Erasmus+ al Quatre Cantons: Sustainable Mobility

Durant la setmana del 17 al 21 d’octubre ha tingut lloc la quarta de les mobilitats del projecte Eramus+ Sustainable Development, aquest cop organitzat per l’Institut Quatre Cantons. La visita ha comptat amb la participació de 20 alumnes i 8 professores provinents de Bèlgica, Grècia, Hongria i Lituània i els 20 alumnes de 4tESO que formen part del projecte

Amb el tema principal “Sustainable Mobility” s’han dut a terme diverses activitats amb l’objectiu de conéixer models de mobilitat sostenible a la ciutat i com promoure-la entre la població.

IMG_0617 còpiaDurant la primera jornada, l’alumnat participant va presentar els resultats d’una recerca prèvia  sobre mobilitat en les seves ciutats d’origen. Seguidament, tant el professorat com l’alumnat van participar en unes visites guiades, a càrrec d’Ole Thorson i Emeka Okpala, que ens van donar a conéixer, de primera mà, el model de Superilla amb la visita a Sant Antoni i la transformació urbanística de les Glòries.

En les següents jornades varen gaudir d’una interessant activitat interactiva organitzada per l’EIT Urban Mobility on van parlar, entre d’altres, de logística i mobilitat activa en un model de ciutat sostenible i d’un passeig en bicicleta, a càrrec de Biciclot, vorejant les platjes i parcs del Poblenou.

                             IMG_0621 còpia                b093cec5-3217-4a4a-b3ed-d8a9449bbad0

Finalment, divendres vàrem tancar la setmana amb un treball en grup i posterior presentació amb l’encàrrec de promoure la mobilitat sostenible simulant un compte d’instagram.

En l’àmbit més lúdic, vàrem visitar la Sagrada Família i la ciutat de Girona, amb una interessant visita guiada per les zones més emblemàtiques i la catedral.

Fotogrupe+barcelona

 

 

Share this post