Erasmus+ a Réunion

Erasmus+ a Réunion

Durant la setmana del 7 al ll d’octubre ha tingut lloc la quarta de les mobilitats del projecte Erasmus+ “Social Challenges for Schools Today”,  a la illa de la Réunion, a la ciutat de Saint Denis, en territori francès d’ultramar.

L’escola amfitriona, Lycée Lislet Geoffroy, ha organitzat la setmana al voltant de la inclusió i integració de la multiculturalitat provinent de les illes perifèriques (Maurici, Madagascar, illes Comores..).  Durant la visita, tant alumnat com professorat ha pogut atendre a conferències i presentacions sobre el tema en qüestió. Per aprofundir en aquesta diversitat, es va organitzar un tour de les religions a la ciutat de Saint Denis o la visita al mercat de Chaudron, per tal de conèixer la diversitat de productes i hàbits culinaris de la població.

Pel que fa a les activitats lúdiques, varem gaudir d’un dia de platja per practicar  paddle surf i kayac a la platja Trou d’eau, a l’oest de l’illa, o també d’una mica de senderisme per visitar el Piton de la Fournaise, un dels volcans actius més importants del món. Una vegada més, l’experiència ha estat tot un èxit i ha permès apropar alumnat i professorat de diversos països europeus.

La propera mobilitat serà a Barcelona, la setmana del 10 al 14 de febrer de 2020.

IMG_7250

Share this post