Erasmus + a Câmara de Lobos

Erasmus + a Câmara de Lobos

Durant la setmana del 4 al 8 de febrer, s’ha realitzat la segona mobilitat del projecte Erasmus+ “Social Challenges per Schools Today”. Aquesta vegada els alumnes i professorat participant s’ha desplaçat a Câmara de Lobos, Madeira, una petita població a prop de la capital Funchal. Allà hem pogut compatir les activitats amb altres alumnes de Lituània, Hongria, Bèlgica i França (illa de la Réunion).

madeiraDurant l’estada, l’escola amfitriona, Escola Básica 2º e 3º ciclos da Torre, ha organitzat una sèrie d’activitats al voltant del repte social “Respect matters – prevention strategies against cyberbullying and other conflicts/learning from team work”. Així l’alumnat ha participat en tallers sobre la comunicació online i l’ús de les xarxes. També han participat en activitats a l’aire lliure per promoure el treball en equip i la col·laboració. Finalment, tothom ha pogut gaudir d’altres activitats basades en el coneixement de l’illa i el seu entorn.

L’experiència ha estat un èxit i val a dir que tant l’alumnat com el professorat de tots els països participants valoren molt positivament aquesta nova trobada.

Erasmus.logo.finalverVilnius

 

Si voleu conèixer més sobre el projecte, podeu visitar el web amb l’enllaç l’imatge del logo.

 

Share this post