Erasmus+ a Barcelona

Erasmus+ a Barcelona

Durant la setmana del 10 al 14 de febrer ha tingut lloc la cinquena de les mobilitats del projecte Eramus+ “Social Challenges for Schools Today”, aquest cop organitzat per l’Institut Quatre Cantons.

IMG_8026Amb el tema principal “Awareness and Intervention on Gender-Based Violence”, l’alumnat participant va realitzar, en grups de treball, una recerca centrada en els àmbits de Advertising, Social Media, Music and Sport amb l’objectiu de determinar el paper de la dona en aquestes àrees.  Alhora, tant professorat com alumnat van poder assistir a xerrades tals com “Changing images to change the world” realitzada per l’artista visual Yolanda Domínguez o “Stereotypes” realitzada per Carolina Escudero, especialista en temes de gènere. També es va oferir la representació teatral Fragment of a Princess, de la companyia teatral Maria La Culpa, oberta també a les famílies.

En l’àmbit més lúdic, es va realitzar una gimcana per la muntanya de Montjuic (organitzada pel grup d’alumnes del 4C), vàrem visitar la Sagrada Família, vàrem podem fer una ruta guiada sobre els 2000 anys d’història de la ciutat de Barcelona i vàrem tancar la setmana amb una visita al Parlament de Catalunya, on es va fer referència a les lleis aprovades en relació a la igualtat de gènere.

PHOTO-2020-02-14-15-40-47

Tothom ha gaudit de les propostes i el resultat ha estat molt satisfactori!

I per finalitzar aquest projecte Erasmus+, ens desplaçarem a Eupen, Bèlgica del 4 al 8 de Maig on es realitzarà el tancament del projecte iniciat a l’octubre del 2018.

 

Share this post